Træningsplaner

Træning skal være effektiv for ellers kommer du til at spilde for mange kræfter og bliver alt for træt. Sidst, men ikke mindst, bliver du skadet, hvis du ikke passer på dig selv. Effektiv træning betyder for mig, at du skal træne lige nøjagtigt det, du har brug til den distance, du har valgt som mål og ikke bruge unødige timer på træning, som ikke er relevant for dit mål. Det er altså et grundigt og disciplineret arbejde, der ligger foran. Det er at bruge den tid eller de kræfter på et stykke arbejde, som er nødvendigt. Hverken mere eller mindre. Hvorfor bruge kræfter på træning du ikke får noget ud af?

Jeg deler din træningsplan op i 4 træningsperioder. Hver periode er vigtig for opbygning af en formkurve. Begyndende med er solidt træningsfundament i basisperioden, derefter øges udholdenheden i Enduranceperioden og tempoet øges lidt mere i Peakperioden for at du skal kunne toppe (peake) på det rigtige tidspunkt.

Træningsplanen består af 3 normale træningsuger + 1 restitutionsuge. Ugentlig opfølgning, da du tilføjer dine egne kommentarer på tilsendte træningsplanen om, hvordan træningen er forløbet og hvordan du havde det under træningen m.m.

Alle træningsperioder er inklusiv opfølgning og personlige samtaler ud fra dit behov.

Ironmancoach Susanne Nielsen
Personlig træning
Følg mig
Referencer

KMD · Copham · Oracle · Marsh · Dong
Og over 50 andre firma- og privatkunder.