Warning: Creating default object from empty value in /var/www/triathlon-coach.dk/public_html/wp-content/themes/reload/includes/framework/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Skader | Danmarks 1. kvindelige triatlon og ironman træner/coach

Skader

5 typiske skader!
  • Forstuvninger
  • Overbelastningsskader
  • Muskel- og seneskader
  • Overtræning
  • Træthedsbrud

Mange skader opstår, når muskler og væv bliver udsat for belastninger der overstiger den udholdenhed og styrke, som du har. Ofte kommer skaderne, fordi du går for hurtigt op i træningsmængde og træner for intenst i forhold til, hvor meget din krop har været vant til.

Et eksempel kunne være, at de efter en skadeperiode på 2-3 uger starter op med den samme distance, som de sluttede med, lige før de blev skadet det kunne være 5 km eller 10 km.

Rigtig mange tænker, at fordi de kunne løbe 5 km eller 10 km for 2-3 uger siden, så kan de sagtens starte op med den distance. Det kan de også mentalt, men musklerne er blevet svagere og er ikke klar til den belastning, som det er at løbe og derfor bliver mange hurtigt skadet igen.

Det er rigtig vigtig at finde ud af, hvad grunden er til at du er blevet skadet og hvorfor du bliver skadet, så du undgår at få den samme skade igen og igen. Det har været min egen metode og jeg har haft rigtig gode erfaringer med at undgå at blive skadet.

Jeg erfarede selv, da jeg var professionel triathlet, at zoneterapi var den mest effektiv behandlingsform til at løsne op i min meget spændte muskulatur og jeg følte, at jeg restituerede hurtigere, allerede efter en behandling.  Jeg brugte derfor zoneterapien som skadeforbyggende behandling og det er den egentlige grund til at jeg selv uddannede mig til zoneterapeut.

Ironmancoach Susanne Nielsen
Personlig træning
Følg mig
Referencer

KMD · Copham · Oracle · Marsh · Dong
Og over 50 andre firma- og privatkunder.