Warning: Creating default object from empty value in /var/www/triathlon-coach.dk/public_html/wp-content/themes/reload/includes/framework/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Testimonials | Danmarks 1. kvindelige triatlon og ironman træner/coach

Testimonials

Peter Magill, 51 år (triathlon)
Personlige mål – forbedre løb og svømning. Fuld distance Challenge Danmark Herning-Billund

Jeg har været rigtig glad for den struktureret træning, som har ført til fremskridt for mig i 2015.
Før jeg startede op med dit program havde jeg løbende nogle irriterende småskader, som gav afbræk i min træning og som gjorde jeg ikke kunne træne og forberede mig, som jeg gerne ville op til mine konkurrence. Både på svømning og på løb er der sket store fremskridt. Min svømme teknik er blevet meget bedre og jeg føler at jeg svømmer med et større overskud. På cyklen føler jeg, at min udholdenhed er forbedret betydeligt. Og på løb er det en fornøjelse at kunne holde et stabilt og godt tempo hele vejen igennem. Interval træning til min sidste 1/2 marathon i efteråret 2015. Det var meget specifikt tilpasset den hastighed jeg skulle løbe, hvilket både havde en motivations effekt og derudover kunne jeg mærke og forberede mig på, hvor hårdt det ville blive. Det har været en fornøjelse at kunne træne i 11 måneder uden skader og det har gjort stort indtryk på mig.

Max Lassen, 51 år (triathlon)
Personlig mål – blive bedre til at løbe langt og undgå skader. Ironman under 10 timer KMD ironman Copenhagen

Susanne har lavet træningsplaner til mig til ironman distancen af 2 gange henholdsvis i 2013 og 2015.
Træningsprogrammerne har været gode, fordi doserigerne af de forskellige discipliner har været optimal for mig. Jeg har forbedret mig markant på løb og jeg har både lært at løbe længere, langsommere og alligevel er jeg blevet meget hurtigere på den afsluttende marathon på min ironman distance. For mig har det været vigtig hun selv har prøvet en ironman, så hun når hun åbner munden kan man høre at hun selv har været der. Man kan læse rigtig mange bøger om træning, men det bliver aldrig det samme, som at have en coach/træner, som sparringspartner og som giver én feedback. Jeg havde ingen motivationskriser, men vi havde løbende kontakt og jeg kunne vende og få afklaret de spørgsmål jeg havde gennem sæsonen. Jeg havde ingen skader, så jeg har kunne træne det der skulle til for at nå mit mål. Jeg var meget glad for min sluttid på ironmandistancen 10:05:58, også selvom jeg ikke nåede under de 10 timer.

Francois Kofoed,  43 år (triathlon)

Susanne er min træner på 2. Sæson: Hun er en fantastisk træner og et endnu mere fantastisk menneske. Hun er jordnær og inspirerende i sin tilgang til træning og besidder en stor indlevelsesevne. Hun har været med til at strukturer min træning, så det lige netop passer til mig og min hverdag. Hun har på kort tid lært mig at svømmecrawl på en meget effektiv måde og løbende givet mig inspiration og rådgivning i forbindelse med cykling og løb. Dermed har hun boostet min træning og mine resultater ” big time” de sidste 2 år. Jeg kan varmt anbefale hende!

Niels Konradsen, 46 år (triathlon)
Personlige mål –2015 ½ ironman distance Øresund – hjælp til at strukturer min triathlon træning og lære at svømme

Jeg er løber i BAC atletik klub og medlem af Bagsværd triathlon klub og ville gerne gennemføre en ½ ironman i god stil. Jeg har fået en træningsplan, så jeg havde noget at gå efter og så jeg toppede på det rigtige tidspunkt. Susanne Nielsen har lært mig at svømme og jeg har fået rigtig meget teknik undervisning. Det var en rigtig stor overvindelse for mig at svømme i åbnet havvand, men Susanne har undervejs været god til at støtte mig og har fjernet min angst for havsvømning. Selvom jeg har en løberbaggrund har jeg haft lidt problemer med at brænde mit ”krudt” lidt for hurtigt af og hun har hjulpet mig med at sænke mit løbetempo, så tempoet og min disponering passede bedre til triathlon træning.

Peter K. Nielsen,  år (triathlon)
Personlig mål – Ironman KMD Copenhagen

At have en træner, som Susanne har betydet alt for at gennemføre Ironman Copenhagen 2013.
Det har betydet at jeg har kunne træne optimalt og at jeg været helt tryg fordi der hele tiden har været styr på min ironman træning. Det har skabt fuldstændig ro at have et skræddersyet træningsprogram og jeg har således kunne fokusere 100%. Det har hjulpet mig til at undgå overtræning og det har betydet at jeg har kunne komme hurtigere over mine skader. Det har også været centralt at kunne få råd omkring alle de små ting i et ironman race.

Anne Frankland 46 år (triathlon)
Personlig Mål 2015 gennemfører første IM i bedst mulig tid. Målet var 11 timer på IM og det blev 10:45

Jeg opsøgte Susanne Nielsen på anbefaling fra en tri- kammerat, så jeg kunne være bedst muligt klædt på til min første ironman. Hun har både været min tri-træner og min svømmetræner under forløbet. Hun har arbejdet ud fra de kompetencer, som jeg kom med og har trinvist opbygget min træning, så træningen har været motiverende og udfordrende uden at give skader. Susanne er meget dygtig til at lytte og spørge ind til både fysisk og psykisk performance og når vi har evalueret træningsplanen har hun givet klare instruktioner. Hun forstår at justere træningen, når der har været behov.
Hun er god til at spørge ind til alle vinkler er belyst og så man selv kan se muligheder og det næste trin frem. Hun er meget troværdig og tillidsskabende og hun kan motivere, inspirer og give feedback så det er til at forstå., så det er nemt at modtage feedback og rette sig efter det. Hun er passioneret i det hun gør!

Sanne Røhe,  (svømning – triathlon)

Jeg har haft Susanne Nielsen som træner og svømmetræner siden september 2015. Hun er en enormt professionel og engageret svømmetræner, og hun rammer helt plet lige der, hvor behovet er. Hendes særlige styrke ligger i at se, hvad der virker – møde svømmeren hvor han er og give lige præcist nok input og korrektion, således at der er en masse konstruktivt at arbejde med fremadrettet. En time hos Susanne flytter bjerge! Og er samtidigt så motiverende, at man går derfra med en stærk tro på sig selv og sit potentiale uanset hvilket niveau man er på. Det er virkelig definitionen på en god lærer/instruktør at kunne give eleven håb og motivation og arbejdslyst!

Frederik Svarre   år (triathlon)

Susanne er min træner på 2. Sæson: Hun er en fantastisk træner og et endnu mere fantastisk menneske. Hun er jordnær og inspirerende i sin tilgang til træning og besidder en stor indlevelsesevne. Hun har været med til at strukturer min træning, så det lige netop passer til mig og min hverdag. Hun har på kort tid lært mig at svømmecrawl på en meget effektiv måde og løbende givet mig inspiration og rådgivning i forbindelse med cykling og løb. Dermed har hun boostet min træning og mine resultater ” big time” de sidste 2 år. Jeg kan varmt anbefale hende!

Peter Wilhelmsen ,  (svømning – triathlon)
Mit personlige mål ½ Ironman Kronborg 2016 – sjov oplevelse og blot gennemføre med overskud! 

Det hele startede i 2013, hvor jeg fik en tosset ide at tilmelde mig Etape Bornholm, hvor jeg kæmpede mig igennem. Det gav mig dog appetit på mere og i 2014 fuldførte jeg Copenhagen halvmaraton. I 2015 prøvede jeg et par sprint triatlon, som gav mig mod på større mål. Min træning var ikke i system og meget sporadisk og svømme kunne jeg bestemt ikke. Jeg fik kontakt til en svømmelære i oktober 2015 og efter 6 trænings timer – var jeg tæt på at opgive, da det ikke fungerede for mig. Jeg var heldigvis stædig og fandt Susanne via internettet, hun lærte mig efter første trænings time så meget, bl.a. at trække vejret og jeg havde en fornemmelse at kunne svømme crawl, så jeg vidste det her nok skulle lykkes. Susanne coacher mig i dag med mine trænings programmer og jeg har svømme undervisning hver uge, det har resulteret i en målrettet træning. Susanne er dygtig til at tilrette træningen efter mit arbejde og holde mig motiveret når det til tider er lidt surt. Hendes store erfaring, menneskelig egenskaber og ikke mindst sportslige resultater gør at jeg føler mig tryg i det igangværende træningsforløb.
Susanne har en stor andel i, at jeg nok skal nå min målsætning i 2016 -1/2 Ironman Kronborg.


Christina Hansen, 39 år (svømning)


Charlotte Pedersen, 28 år (svømning)Ironmancoach Susanne Nielsen
Personlig træning
Følg mig
Referencer

KMD · Copham · Oracle · Marsh · Dong
Og over 50 andre firma- og privatkunder.